195 de ani de POLI


Concurs de Artă Fotografică
„195 de ani de POLI”


ASOCIAȚIA TINERILOR PERFORMANȚI, în parteneriat cu UNIVERSITATEA POLITEHNICA DIN BUCUREȘTI, te invită să participi la concursul de artă fotografică cu tema: "195 de ani de POLI”!

REGULAMENT DE PARTICIPARE

1.     Participanți
o    Pot participa la concurs doar studenți, masteranzi sau doctoranzi din cadrul UNIVERSITĂȚII POLITEHNICA DIN BUCUREȘTI.

2.     Cum mă înscriu?
o    Fotografiile vor fi trimise la adresa de e-mail: tineri.performanti@gmail.com, cu subiectul 195 de ani de Poli, împreună cu datele de identificare: nume, prenume, facultate, an de studiu, adresă de e-mail și număr de telefon.
o    Fiecare participant poate trimite maxim 3 fotografii. Fotografiile vor fi însoțite de titlu și ordonate prin numere, și vor fi redenumite de forma: Nume_Prenume_Numar (exemplu: a treia fotografie trimisă se va numi Popescu_Ion_3);
o    Fiecare fotografie va fi însoțită de o descriere scurtă (maxim 5 cuvinte). În cadrul jurizării se va ține cont de originalitatea acesteia;
o    Dimensiunea imaginilor trimise trebuie să fie de 1024 pixeli (latura mare), format JPEG. Fiecare fotografie trebuie să aibă maximum 3 MB. Asigurați-vă că aveți și fișierele la dimensiuni mari (minim 2000px latura mică) și la cel putin 240dpi, pentru a vi le putea printa corespunzător în cazul în care câștigați;
o    Fotografiile nu trebuie să conțină semnătură, chenare, date sau alte însemne pe ele;

3.     Calendarul concursului
o    Înscrieri: 1 octombrie – 20 noiembrie 2013
o    Jurizarea lucrărilor: 21 – 27 noiembrie 2013
o    Anunțarea rezultatelor:  1 decembrie 2013 (pe pagina de facebook  Asociația Tinerilor Performanți și pe blogul ATP, www.tineriperformanti@blogspot.ro)
o    Vernisajul și premierea câștigătorilor:  9 decembrie 2013  (holul central – Rectorat Universitatea Politehnica din București)

4.     Juriul
Fotografiile vor fi analizate de un juriu format din fotografi profesionişti:5.     Utilizarea fotografiilor si copyright
o Participanții acordă organizatorilor dreptul de a le reproduce fotografiile în scopul promovării U.P.B.; organizatorii garantează afișarea identității fotografilor alături de lucrările reproduse.
o    Fotografiile câștigătoare vor fi folosite pentru realizarea Calendarului U.P.B. pentru anul 2014.
o    Prin înscrierea unei imagini, participantul declară în mod implicit că este deținătorul drepturilor de autor asupra acesteia și își asumă toate consecințele legale în cazul în care se dovedește că nu deține drepturile intelectuale asupra fotografiei.
o  În cazul în care participantul nu este deținătorul drepturilor de autor asupra fotografiei acesta nu va primi niciunul din premiile acordate.


6.     Premii
o    Se vor acorda Premiul I, II, III și Mențiune, Premiul pentru cea mai votată fotografie (cea care va primi cele mai multe like-uri pe pagina de facebook a AsociațieiTinerilor Performanți  în perioada 21 – 27 noiembrie 2013) și alte Premii speciale;

Premiul I: 
 - Zbor privat cu un avion ultraușor de la Aventura Card
 - Contravaloarea unei burse de merit U.P.B.
 - Curs foto „Bucharest Photo Tour + câte 3 postere A4 cu fotografiile făcute de voi în timpul cursului;
 - Colecția Foto4All pe anul 2013 + ebook-ul „Fotografia cu telefonul mobil”
 - Calendarul U.P.B. pentru anul 2014

Premiul II:
 - Contravaloarea unei burse de merit U.P.B.
 - Curs foto „Bucharest Photo Tour” + câte 3 postere A4 cu fotografiile făcute de voi în timpul cursului;
 - 6 numere Foto4All din 2013 + ebook-ul „Fotografia cu telefonul mobil”
 - Calendarul U.P.B. pentru anul 2014

Premiul III: 
 - Contravaloarea unei burse de merit U.P.B.
 - Curs foto „Bucharest Photo Tour + câte 3 postere A4 cu fotografiile făcute de voi în timpul cursului;
 - 3 numere Foto4All din 2013 + ebook-ul „Fotografia cu telefonul mobil”
 - Calendarul U.P.B. pentru anul 2014

Mențiune:
 - Curs foto „OldCity” + câte 1 poster A4 cu fotografiile făcute în timpul cursului.
 - Calendarul U.P.B. pentru anul 2014

Premiul de Popularitate:
- Curs foto „OldCity” + câte 1 poster A4 cu fotografiile făcute în timpul cursului.
- Calendarul U.P.B. pentru anul 2014

8xPremiul Special:  
 - Stick USB 3.0, 16 GB
 - Calendarul U.P.B. pentru anul 2014

++ Fotografiile câștigătoare (12 desemnate de juriul de specialitate și câștigătoarea Premiului de Popularitate) vor fi expuse în perioada 3-16 decembrie la Stația de Metrou Unirii 1 - Galeria din Galerie, iar în perioada 6-20 decembrie în Clădirea Rectoratului U.P.B.
+++Premii surpriză de la F64!! 

o    Ulterior datei limită de trimitere a fotografiilor, 20.11.2013, acestea vor fi postate pe pagina de facebook a Asociației Tinerilor Performanți https://www.facebook.com/AsociatiaTinerilorPerformanti;
o    Fiecare student trebuie să prezinte cartea de identitate și legitimația de student în cazul în care se califică pentru un premiu.

7.     Reguli organizatorice
o    Participanții vor înscrie fotografii care nu au mai fost câștigătoare în cadrul altor concursuri;
o    După înscrierea unui material în concurs acesta nu mai poate fi schimbat;
o    Nu se permite ca materialele înscrise să conţină: caracter pornografic, de încurajare la violenţă sau alte practici ilegale, să aibă caracter discriminatoriu sau alt caracter ce invadează demnitatea şi intimitatea umană;
o   Participanții ale căror fotografii vor fi selectate pentru expoziție vor primi gratuit calendarul U.P.B. pe anul 2014 cu selecția celor mai bune 12 fotografii;
o   Se admit numai contestaţii ce se pot susţine cu probe cu privire la furtul lucrărilor sau drepturi de autor. Contestaţiile se acceptă însoţite de probe, până în momentul înmânării premiilor în festivitatea de premiere.
o   Nerespectarea uneia din condițiile sus menționate atrage după sine descalificarea concurentului sau a lucrării respective.
o    Trimiterea lucrărilor presupune că participanții au acceptat integral condițiile prezentului regulament.

Pentru orice întrebări cu privire la regulamentul concursului trimite un e-mail la tineri.performanti@gmail.com


Succes și lumină bună!